Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Tuesday, 26 April 2016

Qaseh Zamri Collection | Butik pilihan pakaian untuk wanita yang suka mix & match.

ummul azkee

Qaseh Zamri | Butik pilihan wanita masakini


     Wanita dan fesyen memang tak dapat dipisahkan. Naluri wanita yang sukakan kecantikan sememangnya menjadikan dunia fesyen berkembang maju di serata dunia termasuklah malaysia.
Jika dulu agak sukar bagi wanita muslimah membuat pilihan dalam pemilihan pakaian mengikut syariat, kini masalah itu tidak lagi wujud berikutan dunia fesyen muslimah yang semakin lama semakin diminati.
     Antara butik yang UA rasakan menarik untuk dikunjungi jika ingin mencari pakaian muslimah adalah Butik Qaseh Zamri yang terletak di Bandar Country Homes, Rawang. Asalnya perniagaan butik Qaseh Zamri yang dimiliki oleh Puan Haslina dijalankan hanya secara online, namun dari tahun demi tahun berkembang maju hingga wujudnya butik ini. 


  Melihatkan kepelbagaian pilihan pakaian warna dan corak pakaian untuk wanita muslimah dibawah ini, semuanya tersedia dari hujung rambut hingga hujung kaki yang sememangnya menarik hati UA dan lengkapnya pilihan yang ada memudahkan seseorang wanita seperti UA untuk membuat pilihan tanpa perlu berjalan dari satu kedai ke satu kedai.


pilihan warna blouse yang pelbagai dan menarik hati

     
     Blouse, skirt, shawl adalah antara pakaian yang menjadi pilihan kebanyakkan pelanggan yang ingini mix dan match mengikut warna kesukaan mereka. Corak dan warna yang pelbagai lebih memudahkan pemilihan, dan mix dan match dapat dilakukan dalam masa yang singkat, 

berkenan dengan skirt ala english ini, cantik!

shawl yang cantik dari qaseh zamri 

  Selain daripada pakaian readymade, kain ela seperti english cotton, kain sulam bandung, batik songket sarawak juga ada dijual di Butik Qaseh Zamri ini. Sambil membeli pakaian readymade, boleh juga buat pilihan kain untuk raya akan datang juga kan? Perkhidmatan tukang jahit baju yang berpengalaman turut disediakan bagi yang ingin membuat tempahan jahitan di butik ini.       Selain perkhidmatan tempahan jahitan, perkhidmatan sewa pakaian bridesmade untuk majlis perkahwinan turut disediakan. Menarik kan? Jadi pada yang akan berumahtangga dan inginkn bridesmade dengan pakaian sendondon boleh ke butik Qaseh Zamri untuk dapatkan perkhidmatan sewa pakaian ini. Jadi pada sesiapa yang berminat untuk dapatkan koleksi Qaseh zamri bolehlah ke alamat yang tertera di bawah. Dan whaspp no. di bawah untuk sebarang pertanyaan. Untuk melihat lebih banyak koleksi dari Butik Qaseh Zamri, kunjungi facebook :Qaseh Zamri atau Instagram: @qaseh_zamri_collection .


Qaseh Zamri Collection
No.3a Jalan Desa 1/1
Bandar Country Homes
48000 Rawang
WA 013 3240813

ummul azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

2 comments:

  1. Sekarang ni senang...nak beli apa2 online je kan...cantik2

    ReplyDelete
  2. Cantekknya.. apalagi dh bole start borong tuk raya ni.. hehehe

    ReplyDelete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib