Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Thursday, 28 April 2016

Jus Orlin menyelesaikan pelbagai permasalahan dalaman wanita

ummul azkee

JUS ORLIN MINUMAN KESIHATAN UNTUK WANITA


   Kehidupan harian wanita zaman kini amat mencabar lebih-lebih lagi mereka yang bergelar ibu, walaupun bergelar suri rumah kesibukan menjalankan tanggungjawab menguruskan keperluan suami, anak-anak dan juga rumah sememangnya memenatkan. UA sendiri akui kesibukan itu, kadangkala rasa letih dan lesu. Dengan keadaan lesu dan letih membuatkan mood kita tidak menentu. Jadi bagi mengatasi masalah ini makanan kesihatan yang memberikan tenaga tambahan amat diperlukan oleh wanita seperti UA. Selain kecantikan luaran, kesihatan dalam juga perlu dititikberatkan, jadi UA mengamalkan pengambilan Jus Orlin sebagai makanan tambahan.

   Jus Orlin adalah produk keluaran Alludra International yang berasaskan Madu, Habbatus sauda dan juga Garcinia Cambogia yang mempunyai pelbagai khasiat dan terbukti keberkesanannya. Jus Orlin diformulasikan khas buat wanita yang sentiasa sibuk dengan rutin harian, wanita bekerjaya juga bagus untuk wanita yang menyusukan yang ingin memulihkan tenaga dalaman mereka.

   
    KHASIAT DAN KEBAIKAN JUS ORLIN

          Meningkatkan tenaga dalaman
          Meningkatkan keinginan seksual
          Menaikkan, menegangkan & menganjalkan payudara
          Menambahkan susu badan
          Mencantikkan pinggul
          Mengetatkan otot faraj
          Menstabilkan masalah hormon wanita
          Mengurangkan keputihan
         Awet muda
         Meremajakan kulit & berseri
         Menghasilkan bentuk badan ideal   Setelah sebulan pengunaan Jus Orlin secara konsisten, UA akui keberkesanan Jus Orlin ini. Dengan mengamalkan 2 sudu setiap hari sebelum sarapan UA dapat rasai perubahan pada badan, walaupun sibuk dan aktif seharian, apabila bangun pagi keesokan paginya badan terasa lebih segar, tidak lesu seperti selalu dan jika dahulu UA kerap alami sakit-sakit sendi pada kaki, kini tiada lagi. Pada yang sentiasa lesu dan tak bertenaga, yang tercari-cari makanan kesihatan untuk dalaman bolehlah mencuba Jus Orlin ini.

  Untuk pembelian dan maklumat lanjut serta lebih testimoni boleh lah kunjungi 

                             FACEBOOK :  alludrainternational

                            INSTAGRAM@jus_ketatummul azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

0 comments:

Post a comment

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib