Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Wednesday, 13 April 2016

Hiasan belon yang WOW untuk pelbagai majlis dari WOW clowns& Ballon specialist

ummul azkee

BELON PELENGKAP HIASAN MAJLIS ANDA!


  Apabila bercerita mengenai belon, perkara yang selalunya terlintas dalam fikiran kita pastinya kanak-kanak. Kanak-kanak mana lah yang tidak sukakan belon kan, lagi-lagi kalau ada clown pasti mereka lebih suka kan? Selain menjadi kesukaan kanak-kanak,belon juga mampu mencantikkan dan menceriakan majlis. 

  Dengan pilihan padanan warna dan rekaan belon yang sesuai pastinya pengunaan belon untuk pelbagai majlis boleh dijadikan hiasan atau deko, dan bukan hanya tertumpu pada majlis hari jadi sahaja,untuk majlis perkahwinan pun sesuai.

 Sebagai contohnya majlis gathering yang UA sertai baru-baru ini. Dengan pengunaan belon  yang minimal dan sesuai sebagai deko menjadikan suasana majlis kami lebih menarik dan ceria dengan hiasan belon.Hiasan belon pada majlis ini dihias oleh WOW clown & balloon specialist yang sememangnya pakar dalam hiasan belon untuk pelbagai majlis.


                                         

 Selain berperanan sebagai hiasan, belon juga boleh dijadikan latarbelakang atau pelengkap pada gambar.lihat sahaja gambar di bawa berubah ini. Lihat sahajalah rakan EFG UA, kc dan mommy irra bergambar bersama dengan belon bunga gergasi, cantik dan ceria kan. Ini keceriaan orang dewasa apabila bergambar dengan belon, kalau kanak-kanak lagi lah menarik gambarnya kan?
Kalau anak-anak yang cranky pun boleh berubah mood dengan senyuman comel dan gelak tawa mereka apabila dia ajak bergambar dengan belon gergasi yang cantik dan warna warni ini.


  Jadi jika sesiapa ada perancangan untuk adakan majlis harijadi, majlis perkahwinan,majlis perasmian perniagaan ataupun mungkin majlis reunion, majlis anugerah dan buntu tentang hiasan,Boleh lah dapatkan perkhidmatan dari WOW clown & balloon specialist, selesai masalah dan majlis pun sudah semestinya ceria dan jadi kenangan yang manis dengan belon yang berwarna warni. Perkhidmatan clownpun turut disediakan oleh WOW clown & balloon specialist.

  Untuk pertanyaan dan rekaan belon yang disediakan oleh WOW clown & balloon specialist boleh kunjungi page media sosial mereka di bawah

                            FACEBOOK    WOW clown & Balloon Specialist
                            INSTAGRAM  WOW clown & Balloon specialist


ummul azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

2 comments:

  1. betul...!! kalau budak2 ni memang suka.. tengah merengek pun kalau nampak belon colourfull macam ni terus elok mood.. hehehehee.. :)

    ReplyDelete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib