Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Wednesday, 12 August 2015

Alasan bernas untuk ke Jualan IKEA !

ummul azkee


Jualan IKEA 6 - 23 ogos 2015


jualan IKEA


   Sebut sahaja pasal IKEA,rata-rata semua orang tahu tentang gedung membeli belah ini,lebih-lebih lagi kaum wanita.Maklumlah wanita kan sangat sinonim dengan kecantikan,kekemasan dan hiasan.
Di sini terdapat pelbagai barang hiasan mahupun keperluan rumah yang memenuhi keperluan mahupun citarasa sesiapa sahaja.

   Apa yang paling menarik tentang IKEA adalah rekaan barangan yang moden dan terkini.Tak kiralah dari segi perabot,perkakas rumah mahupun,barang hiasan.Warna juga antara sebab mengapa UA gemarkan produk IKEA.Selain harga barangan yang mampu dimiliki.Kepelbagaian fungsi sesuatu produk juga turut menarik minat UA ke IKEA.

   Disebabkan produk-produk yang menarik ini,rasanya terasa amat rugi kiranya tak ke Jualan IKEA yang bermula pada 6 Ogos hingga 23 Ogos.Banyak produk yang di berikan potongan harga yang menarik.Nampaknya kenalah berikan alasan-alasan bernas pada en.suami untuk membawa UA membeli belah di IKEA.huhuhu..Dua tiga hari ini UA fikirkan alasan apa nak beri pada suami supaya dia mahu ke IKEA.hihihi..

Antara alasan yang mungkin boleh di terima :        "Lama kita tak beli sarung tilam katil kita,dah lusuh syg tgk,marilah pergi IKEA..ada jualan murah,you..separuh harga lagi,boleh jimat kan duit you.."  :pAlasan lain nanti fikir lagi sebelum 23 ogos...hehehe..jom pergi  Jualan IKEA ramai-ramai..

Nak tahu barangan apa yang ada potongan harga dan murah?klik sini
ummul azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

4 comments:

  1. lama dah tak pi ikea.. last pegi tahun lepas..pastu otw balik eksiden pulak..hahahahhaa.. x zabar nak tunggu ikea kat cheras bukak

    ReplyDelete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib