Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Saturday, 6 June 2015

Maxis + Sportify Premium mendengar muzik tanpa henti!

ummul azkeeSiapa yang suka dengar muzik tapi sangat malas nak muat turun lagu.Suka mendengar pelbagai genremuzik tapi rasa susah mencari lagu-lagu kegemaran di internet.Jadi UA ada berita baik khas buat 
pengguna Maxis yang sukakan muzik.Pada masa ini  Maxis dengan kerjasama Sportify ada menyediakan apps terbaru buat pelanggan Maxis yang suka mendengar muzik.Apps terbaru ini memudahkan kita mencari lagu-lagu kegemaran kita kemudian dengar tanpa perlu muat turun.Kita boleh mencari dan mendengar muzik tanpa henti kerana tiada bayaran data dikenakan.Hanya perlu bayar RM10 sebulan kita boleh mendengar beratus-ratus lagu yang kita mahu.Lagu Klasik dan Nostalgia seperti P.Ramlee dan Iklim pun ada..tapi bukan UA yang dengarlah..En.Suami.Dia dapat tahu dan muat turun apps ni pun selepas tengok iklan Maxis yang ada Zalif Sidek beria-ria dengar lagu.Itu dalam gambar bawah ini,ada tengokkan?Jadi sekarang Maxis ada buat promosi percuma  untuk percubaan mengalami keseronokkan mendengar lagu tanpa henti.sehingga bulan 7 sahaja ok.ikut langkah di bawah sekiranya berminat.

         sampai bulan tujuh sahaja ya...lepas itu ikut plan di bawa..huhhuhuhu...SELAMAT MENIKMATI MUZIK KEGEMARAN ANDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ummul azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

1 comments:

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib