Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Wednesday, 14 June 2017

shopback.my | Shopping online dan dapatkan kembali wang anda sebagai ganjaran!

Ummul Azkee

shopback.my | berbelanja di Qoo10 dan dapat ganjaran wang tunai!















   Hai semua, Selamat malam. Hari ini sudah masuk hari ke-18 kita berpuasa. Rasanya belum terlambat lagi nak ucapkan Selamat menyambut Ramadhan pada semua. Biasanya bulan ramadhan ni mak-mak macam UA lah yang paling sibuk setiap hari , terutamanya di dapur. Dan masa pada bulan ramadhan ni terasa berlalu terlalu cepat kan. Sekejap sahaja sudah masuk hari ke 18. Mesti semua sibuk antara memperbanyakkan amal ibadah dan juga dalam masa yang sama melakukan persediaan untuk syawal nanti, Bagi UA dan suami yang utamanya untuk anak-anak, tapi tak lupa juga untuk diri sendiri. Selalunya untuk diri sendiri paling akhirlah kan. Sejak dua menjak ini, kalau keperluan diri UA memilih untuk shopping online sahaja! Senang, dihujung jari sahaja.. letih pun tak. hihi. Ceritanya entri kali ini UA nak perkenalkan online shopping yang menawarkan cashback sebagai ganjaran iaitu Shopback.my! Pernah dengar tak online shop shopback.my ? Moh dengar celoteh UA tentang Shopback.my.




Ganjaran wang tunai apabila membeli belah di Shopback


  Berbaloi-baloi  kalau shopping shopback ya kawan-kawan, kita akan dapat cashback sebagai ganjaran apabila kita berbelanja! Syok kan? Keluarkan duit untuk shopping, lepas tu dapat duit balik. Mana nak dapat di tempat lain kan.





  Buat pengetahuan semua terdapat lebih daripada 1300 peniaga yang  menjual pelbagai produk  di Shopback. Antaranya peniaga paling popular di shopback adalah Lazada ,Tabao , qoo10 dan juga Zalora yang merupakan online shop favourite UA untuk fesyen pakaian dan kasut.

  Mesti ramai yang tertanya-tanya bagaimana Shopback  memberikan ganjaran cashback kepada pelanggan mereka. Sebenarnya Shopback berkongsi komisen yang mereka perolehi dari peniaga bersama pembeli di shopback. Jadi setiap pembeli di Shopback akan dapatkan wang tunai dari komisen yang mereka perolehi apabila membeli belah dengan peniaga yang terdapat di Shopback. Baguskan!


 CARA SHOPPING DI SHOPBACK DAN DAPATKAN  GANJARAN CASHBACK

   Cara shopping online di Shopback mudah sahaja ya. Pertama sekali hanya perlu register, sama seperti online shop lain.
    Selepas itu rgister kita boleh mula shopping di Shopback, seperti yang dilihat di bawah ada pelbagai produk di tawarkan dari pelbagai jenis jenama terkemuka di sini. Untuk mendapatkan ganjaran wang tunai dengan setiap pembelian, kita hanya perlu membuat pembelian melalui Shopback sahaja.





    Terdapat percent yang dari setiap pembelian bagi setiap jenama dipaparkan  dan anda akan nikmati cashback berdasarkan percent yang tertulis. Seterusnya boleh lah mulakan pembelian dengan menekan SHOP NOW.




    Setelah itu boleh lah teruskan pembelian yang anda mahukan dan nikmati voucher, discount codes dan cuopons dengan menekan GET DEAL dan shopback akan membawa ada ke laman web yang anda pilih untuk berbelanja seterusnya menikmati ganjaran cashback / wang tunai.






   Apabila pembelian telah dibuat dan pembayaran telah selesai. secara automatik Shopback akan masukan ganjaran wang tunai/ rebat tunai/ cashback tadi ke dalam akaun Shopback anda dalam masa beberapa hari sahaja. Penebusan ganjaran wang tunai/ cashback boleh diperolehi dengan mudah melalui pemindahan akaun di akaun bank milik anda. Mudah kan? Berbelanja dan dapat penjimatan berganda apabila shopping online di Shopback. Jadi tunggu apalagi, jom kita settlekan shopping raya di Shopback! boleh berjimat dan dapat duit raya lagi!! UA pun nak cuci mata ni.hihi..

   Untuk penerangan lebih lanjut tentang cara shopping di Shopback, bolehlah tonton video di bawah ini.






Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

9 comments:

  1. Ni yg teringin nk shopping sini ni

    ReplyDelete
  2. Menariknya.. dah la dpt shopping, dpt pulangan duit LG pula

    ReplyDelete
  3. Best ni bila senang dapat balik cash back. Lagi syok nak shopping.

    ReplyDelete
  4. memang best shopback...dh pernah cuba!

    ReplyDelete
  5. hari-hari usha Shopback.. hehehehee.. :)

    ...

    ReplyDelete
  6. Saya pun dah try ni.. Memang best shopping online dengan shopback, kumpul duit2 dapat beli barang online lain. terbaik

    ReplyDelete
  7. mmg menarik dan terbaik Shopback ni

    ReplyDelete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib