Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Thursday, 20 April 2017

BATERIKU | Servis tukar bateri paling murah dan dipercayai

Ummul Azkee








     Hai, entri kali ini UA nak warwarkan tentang servis tukar bateri oleh BATERIKU yang makin dikenali dan mendapat sambutan yang sangat baik di kalangan pemilik kereta di Malaysia. Pada sesiapa yang pernah mengalami masalah kereta rosak di tengah jalan, pasti tahu bagaimana cemasnya keadaan waktu itu lebih-lebih lagi jika berkeseorangan terutama bagi pemandu wanita. UA rasa kebanyakkan pemilik kereta  tidak tahu menahu mengenai kerosakan yang timbul ataupun mengetahui keadaan bateri sesebuah kereta, samada masih ok ataupun tidak dan apa yang akan terlintas di fikiran kita waktu itu adalah untuk mendapatkan servis dari mereka yang lebih arif. Kita hanya buat andaian yang mungkin bateri kong tapi tak begitu pasti. Jadi servis tukar bateri dari BATERIKU lah yang sangat-sangat diperlukan waktu itu.



BATERIKU | PENYELAMAT DI WAKTU KECEMASAN DAN MENJIMATKAN WANG


 Dalam situasi terkandas di tengah jalanlah, BATERIKU memainkan peranan menyelesaikan masalah si pemilik kereta. Terdapat banyak kelebihan sekiranya kita menggunakan perkhidmatan BATERIKU, nak tahu kelebihan BATERIKU? Haruslah baca entri UA ini sampai habis ya.






10 SEBAB MENGAPA PERLU PILIH BATERIKU


1. BATERI KERETA MURAH

  Apabila dengar perkataan BATERIKU, sudah pastilah yang terlintas dalam fikiran kita mereka ini menawarkan servis tukar bateri kan. Sememangnya BATERIKU menawarkan servis tukar bateri tetapi yang pastinya  harga bateri kereta yang ditawarkan adalah lebih murah berbanding tempat lain.


2. HARGA TETAP, TANPA CAJ TAMBAHAN

  Selain menawarkan harga bateri yang murah, BATERIKU turut
menawarkan perkhidmatan pada harga yang tetap. Tanpa caj tersembunyi. Berbeza dengan sesetengah tempat yang kebanyakkannya mengenakan caj tersembunyi  sehingga menyebabkan pemilik kereta terpaksa berdepan dengan kos perkhidmatan yang terlalu tinggi.



3. PERKHIDMATAN MELUAS DI BEBERAPA NEGERI

  Pada mereka yang selalu outstation pasti kadangkala bimbang sekiranya kejadian tidak diingin berlaku di tengah jalan. Dengan adanya BATERIKU tak perlu risau kerana BATERIKU bukan hanya menawarkan perkhidmatan di sekitar Kuala lumpur tetapi meluas ke beberapa negeri dari Perlis hinggalah ke Johor Bharu.


4. PERKHIDMATAN PERCUMA

   Yang paling berbaloi sekiranya kita menggunakan perkhidmatan BATERIKU ini, penghantaran, pemeriksaan dan pemasangan bateri adalah secara percuma. Kos yang perlu dikeluarkan hanyalah untuk harga sebuah bateri sahaja. Jadi sekiranya tiada masalah pada bateri kereta, tiada caj diperlukan. Baguskan?


5. MOTEC TERLATIH

  Pekerja BATERIKU pula terdiri daripada MOTEC (Mobile Tecnician)terlatih yang arif tentang enjin dan kerosakan kereta, jadi kita boleh dapatkan perkhidmatan  BATERIKU tanpa was-was. Bagusnya gunakan perkhidmatan mereka yang terlatih ini, keselamatan kereta dan pemilik kereta lebih terjamin.


6. WARANTI DALAM TEMPOH 12-30 BULAN

  Selain perkhidmatan percuma dan pekerja terlatih, BATERIKU turut memberikan jaminan produk mereka dengan memberikan waranti dalam tempoh yang panjang, dari 12 hinggalah ke 30bulan.
dan warranti servis terdapat di setiap kawasan perkhidmatan. Jadi dimana pun kita dapatkan perkhidmatan, waranti servis boleh diperolehi di kawasan yang berlainan.


7. WAKTU SERVIS HAMPIR 24 JAM

     Waktu servis yang di tawarkan BATERIKU juga lebih lama iaitu dari 7 pagi hingga 1Pagi. Jadi kalau kereta rosak di tengah malam pun, BATERIKU akan datang untuk membantu.



8. PROGRAM #FREECHECKING

    BATERIKU juga adakan program #FreeChecking untuk badan koporat, kelab kereta, komuniti perumahan secara  PERCUMA, Menarikkan? tapi ia bergantung pada tempahan. Jadi jika berminat boleh hubungi BATERIKU untuk sebarang pertanyaan.


9. PELBAGAI ALTERNATIF UNTUK DIHUBUNGI DENGAN MUDAH

 Terdapat pelbagai cara kita boleh gunakan untuk menghubungi BATERIKU apabila berlaku kecemasan.

  Kita boleh hubungi BATERIKU di TOLL FREE : 1 800 22 2324

Atau klik http://bateriku.wasap.my untuk terus Whatsapp BATERIKU (untuk kawasan lembah klang, Perak, Pulau Pinang, Kedah dan Perlis)

Atau klik http:baterikuselatan.wasap.my (untuk kawasan Negeri Sembilan, Melaka dan Johor)


10. MUDAH DIKESAN MELALUI MOBIL APPS

     Sebagai persediaan kecemasan kita juga boleh muat turun Mobil Apps BATERIKU.COM di google Play store dan Apple App Store yang lebih mudah, cepat dan kita boleh "track" pergerakan Mobile Technician BATERIKU. Dengan cara ini kita boleh ketahui jarak lokasi kita dengan Mobile Technician.






  Banyakkan kelebihan BATERIKU? Memang sangat berbaloi jika kita gunakan perkhidmatan BATERIKU? Jadi jangan lupa simpan maklumat penting dan dapatkan maklumat kawasan perkhidmatan mereka sebagai persiapan menghadapi segala kemungkinan yang akan berlaku di masa depan.
  
Kereta mati tengah jalan? Bateri kereta kong? Dapatkan sahaja perkhidmatan BATERIKU, mudah dan menjimatkan!


 NAK TUKAR BATERI KERETA?
#JanganTukarDulu
MUNGKIN BATERI OK LAGI !
#DapatkanKepastian
#GetSecondOpinion
JIMATKAN DUIT ANDA

Panggil BATERIKU.COM @ Tol Free 1-800-22-2324 | Whatsapp 012-245-8027 & 019-699-8279

Mereka datang ke lokasi anda | Pemeriksaan PERCUMA | Tidak perlu beli bateri & DIJAMIN tiada sebarang caj sekiranya bateri anda masih elok.

Isnin ~ Ahad | 7am~1am | Johor ke Perlis

Anda berminat menyertai BATERIKU.COM di seluruh negara ?? Sila mohon secara on-line di www.bateriku.com >> Dealer >> Runner ( Full Time/Part Time/Freelance) >> Rakan Wokshop >> Rakan Tow Truck

Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

5 comments:

  1. Kena install app bateriku.com sebab cm suka bawa kereta sendiri. pape jadi senangkan

    ReplyDelete
  2. Haa..memang agak menakutkan kalau tetiba bateri kereta kong bila kita ngan anak2 ajer. Nany pun bab keta selalu fail. Haishhh...semua pun husband yang buat. Cuma mujurnya tak pernah lagi bateri kong kat tengah jalan. But, sediakan payung sebelum hujan kan? meh nak save number tu. :)

    ReplyDelete
  3. memang penting kita ambil tahu tentang jangka hayat bateri kereta ni supaya kita tak tertipu dengan bengkel yang ingin ambil kesempatan.

    sebab tu Ain suka sangat kempen #DapatkanKepastianDulu dari BATERIKU.com ni tau.. :)

    ...

    ReplyDelete
  4. Bagus bateriku.com ni sebab pemeriksaan percuma.. boleh periksa dulu kalau bateri tu ok masih jadi tak perlu tukar..

    Banyak boleh jimat.. servis pun tip-top

    ReplyDelete
  5. Sebelum ni hanya pernah 2x minta bantuan di century bateri. So far ok. Pernah dgr servis di bateriku.com pun bagus

    ReplyDelete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib