Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Tuesday, 10 January 2017

FemMist beri keselesaan sepanjang hari

Ummul Azkee


FemMist | Penjagaan khas untuk wanita





     Hai! Selamat pagi semua. Moga ceria sepanjang hari ini hendaknya. Mesti waktu begini semua tengah sibuk ke office atau bagi suri rumah macam UA ni sedang mengemas rumah ataupun memasak kan. Pagi ini UA saja nak berkongsi produk yang UA gunakan setiap hari untuk keselesaan diri sendiri, FemMist!

    FemMist ini sebenarnya adalah produk penjagaan bahagian intim wanita yang mudah digunakan tanpa perlu kita kerap ke tandas. FemMist ini adalah salah satu produk dari Furley Bioextract yang mengeluarkan produk berasaskan pati manggis. Pada yang pernah baca entri sebelum ini mesti tahu tentang minuman kesihatan berasaskan manggis, Ostania Mangosteen  Amrita yang UA ceritakan itu.




    FemMist ini ada produk semulajadi yang selamat digunakan. Ia berasaskan ekstrak maggis dan manjakani yang bertindak melawan jangkitan bakteria, fungus , keputihan dan menganjalkan kulit. Ia dirumus khas untuk memberi kesan pantas dan kesegaran berpanjangan. Dengan penyerapan yang tinggi kerana ia digunakan tanpa perlu membilas dengan air  yang sangat membantu untuk wanita kekal kering dan segar sepanjang hari lebih-lebih bagi wanita yang lasak dan sibuk sepanjang hari.





     Didatangkan dengan botol kecil berbentuk spray dan ringan memudahkan penyimpanan dan penggunaan untuk wanita. Mudah di bawa kemana, walaupun dalam handbeg yang kecil. UA sendiri sentiasa bawa FemMist kemana sahaja bagi menjaga keselesaan dan kebersihan sepanjang hari. Produk ini sangat lah berguna pada UA kerana memberi keselesaan dan ia boleh digunakan 3kali setiap hari. 




   Pada yang berminat untuk mencuba boleh dapatkan secara online di laman web rasmi Furley Bioextract di furleybio store .Dan istimewa buat pembaca blog ini yang ingin membeli FemMist boleh dapatkan diskaun RM10 dengan menggunakan coupun code FBIO-1NS semasa cheout pun pengesahan pembelian.

    Maklumat lanjut mengenai produk lain boleh juga kunjungi laman sosial Furly Bioextract di FACEBOOK ,INSTAGRAM dan juga TWITTER.

    

Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

1 comments:

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib