Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Thursday, 20 October 2016

ezbuy.my | Semua yang trendy dari luar negara ada dijual di sini!

Ummul Azkee

ezbuy.my |  memudahkan pembelian pelbagai barang dari luar negara


     hai buat penggemar shopping online seperti UA, kali ini UA nak wawarkan satu laman web, online shop yang lain dari yang lain, ezbuy.my. Pernah dengar tak? 
  
Memandangkan kini online shop begitu banyak tumbuh bagai cendawan, mesti ada yang tak tahu tentang laman web ini kan. Jadi mari UA cerita panjang lebar apa yang ada dijual di sini dan apa yang menariknya shopping di sini.



     Buat pengetahuan semua ezbuy.my merupakan online shop yang menjual pelbagai barangan dari luar negara. Bermacam-macam produk ada dijual disini dengan lebih daripada 20 kategori seperti fesyen pakaian wanita dan lelaki, perabot, peralatan menulis, barangan kraf, permainan kanak-kanak, aksesori handphone dan banyak lagi.



  Antara kategori barangan yang menarik perhatian UA adalah seperti di bawah, menarik dan unik semuanya



FALL IN KOREAN STATIONERY kategori yang ada bermacam-macam alat tulis, semua comel-comel belaka.

NEW HOME TRENDS SOFA BED KATEGORI tarikan untuk dekorasi rumah ini memang menarik hati sangat!

   

PERFECT TIMING KATEGORI . disini ada pelbagai jam dinding yang unik untuk dimilik..menarik!


STORAGE FOR DESK KATEGORI yang  ada banyak pilihan untuk kita organize meja kerja sebaik mungkin


  
    Menarik kan semua produk yang di ezbuy ini, tapi yang paling best ezbuy menawarkan kos penghantaran serendah rm4.50/500gm.


Hanya RM8.80 KOS PENGHANTARAN BAGI PEMBELIAN PELBAGAI PRODUK DENGAN PRIME SERVIS.

  Selain itu ezbuy juga ada menyediakan pakej penghantaran istimewa bagi yang ingin membeli dalam kuantiti yang banyak iaitu Prime servis. Prime servis ini sangat sesuai bagi mereka yang berniaga atau mahu berjimat dari segi kos penghantaran.

   Apa yang perlu dilakukan adalah sertai pakej Prime ini di Prime servis dan nikmati kos penghantaran RM8.80 untuk pelbagai saiz dan berat produk tanpa had.


 VOUCHER DAN DISKAUN DARI ezbuy.my

     Pada yang sudi membaca entri ini dan berminat nak shopping di ezbuy, dapatkan diskaun 15% untuk kos penghantaran dengan menggunakan code ezsh15.
   Dapatkan juga ezbuy voucher sebanyak RM15 apabila mendaftar di sini. Selamat mencuci mata dan shopping sakan ya  :)
























Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

7 comments:

  1. Ezbuy memang menarik. Ala2 taobao

    Cari kerja kosong malaysia di Jobthru.com

    ReplyDelete
  2. dengan ezbuy xde la rasa ketinggalan dari apa yang trendy kan ;)

    ReplyDelete
  3. mudahlah nak beli perabut lpasni. semua cantik2

    ReplyDelete
  4. harga dan barangnya cantik2.. suka gak usha sini..

    ReplyDelete
  5. ezbuy.. semuanyanya easy!..kannn

    ReplyDelete
  6. Tak pernah lagi cuba beli barang kat ezbuy.. one day nak cuba la..

    ReplyDelete
  7. nak beli kasut lahh..murah ni kat ezbuy..hehe

    ReplyDelete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib