Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Saturday, 20 August 2016

Rekacipta Design & logo

Ummul Azkee


Kembali merekacipta Design Banner dan Logo


    Sejak bulan puasa yang lepas UA sebenarnya kembali design banner ringkas dan logo untuk blog sendiri dan page kraf di fecebook UA. Lama tak merekacipta di Photoshop. UA memang dulu masa belajar ambil kos Fine Arts tapi kami masih ada subjek digital arts.Tak ada lah banyak yang kami belajar seperti kos Grafik tu. tapi asas menggunakan photoshop itu ada.

  Memandangkan sudah terlalu lama tinggalkan dunia belajar UA masih mencuba- cuba lagi design menggunakan photoshop ini. Setakat design ringkas seperti banner dan logo tak jadi masalah untuk UA merekacipta. Yang penting nya idea. Idea mereka cipta secara kreatif dan lain dari lain  itulah paling penting bagi UA. Dan kebiasaan sketch ringkas boleh dilakukan untuk mengembangkan idea dalam rekacipta.

  Jadi UA adalah lampirkan design UA di entri ini buat tatapan semua. Pada yang rasa nak tukar header yang cantik ke, nak buat logo untuk blog ke,businesss ke, nak buat watermark lain dari yang lain untuk blog ke.., boleh je kalau nak UA design untuk anda semua. UA akan sedaya upaya design yang terbaik.
































   Harga? Mesti semua tertanya-tanya pasal harga kan.Untuk permulaan UA tak letakkan harga yang tinggi, memandangkan UA amatur lagi dan UA hanya design rekaan ringkas sahaja.No figure, belum master lagi.hehe. 

  Disebabkan UA rasa nak buat duit poket sikit untuk make more arts maka UA akan charge harga berpatutan untuk siapa yang membaca sekarang ini hehe.. Untuk tempahan boleh lah email UA di ummulazkee@gmail.com ya.

 Sekian,Terima kasih sudi baca.

Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

5 comments:

  1. wahhh..coklat leleh tuuu..lapar pulak..ehhh..hahaha

    ReplyDelete
  2. aah nak buat artwork ni kena ada idea + mood.. kalau salah satu tu xde mahu xjadi nak buatnye tu... semoga berjaya... :)

    ReplyDelete
  3. wow cantekk.. nanti leh try wat pakai Ai pulak.. confirm lagi ohsem !

    ReplyDelete
  4. Terbaiklah UA! Nany tgh cari org yg boleh buat tag kat fabric. Huhuhu...ape2 pun..UA kreatif. Teruskan usaha yer..kalau Nany nak tukar header ke ape ke...nanti Nany email UA.

    ReplyDelete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib