Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Monday, 25 July 2016

Minyak Herba Asma Mujarab | berkesan untuk Batuk,Lelah dan Asma

Ummul Azkee

Minyak Herba Asma Mujarab, Minyak untuk seisi keluarga




           Batuk, Lelah dan Asma di kalangan penduduk di Malaysia dari hari ke hari makin bertambah, lebih-lebih lagi di kalangan kanak-kanak. Kebanyakkan keluarga rakan-rakan UA,anak-anak mereka senang terkena batuk dan ada yang mengalami asma dan lelah sejak dari bayi. Keluarga UA pun tak terlepas dari batuk ini. Kerap sangat suami dan anak-anak batuk sampaikan risau dibuatnya.
   
     Sejak dari hari raya pertama awal bulan ini, bermula dengan Afrina yang demam dan batuk-batuk dan kemudian diikuti pula suami dan Adriana. Minggu lepas Adriana demam panas dan batuk tak berhenti membuatkan UA susah hati sampai tak tidur malam. Dari rawatan dengan minuman madu suam, ubatan doktor lagi, demam Adriana tak juga kebah dan batuk masih juga tak berkurangan,
malah makin teruk apabila dia batuk tak berhenti sehinggakan dia menangis sebab tak tahan sakit.

 Waktu tengah rungsing pasal kesihatan anak, UA dapat massage dari rakan supaya mencuba Minyak Herba Asma Mujarab. Mulanya risau juga Adriana tak mahu tapi mungkin kerana tak tahan sangat sakit dia termakan juga pujukan UA. Dia suka pula dengan minyak ini,kalau tak sebelum ini anti betul dengan sebarang minyak. Wangi katanya. Selepas sapukan pada dada, belakang badan,kaki dan betis malam sebelum tidur, keesokkan harinya barulah kahak keluar, jika tidak dia batuk berterusan tanpa kahak.



 Minyak Herba Asma Mujarab.

   Buat pengetahuan semua, Minyak Herba Asma Mujarab ini adalah produk tradisional kampung yang merupakan minyak warisan turun temurun dari seorang Pak cik yang menghasilkan minyak ini secara sendiri. Dan pastinya bahan-bahan yang digunakan adalah berasaskan tumbuhan-tumbuhan yang terdapat di kampung yang diyakini kandungannya dan Halal.

 Yang menariknya tentang minyak ini ia pelbagai guna, dan bukan hanya sekadar untuk batuk,lelah dan asma sahaja. Minyak ini boleh digunakan bagi mereka yang selsema, resdung, sakit perut, luka, terkena api,  digigit serangga berbisa,  sakit gigi dan juga boleh digunakan pada bayi untuk meghilangkan perut kembung. Minyak Herba Asma Mujarab ini sememangnya sesuai digunakan semua peringkat umur dan seisi keluarga.

  Bagi yang khuatir untuk gunakan pada anak-anak, sebenarnya minyak ini seakan minyak gamat tapi ia sedikit berangin seperti methol dan tidak panas seperti minyak angin yang selalu ada dipasaran.


KENALPASTI PERBEZAAN ANTARA PRODUK ASLI DAN TIRUAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB

    Disebabkan pembungkusan secara tradisional, ada pihak yang tidak bertanggungjawab menghasilkan produk tiruan Minyak Herba Asma Mujarab. Jadi,hati-hati dan kenalpasti perbezaan antara produk tiruan dan asli agar kita tak tertipu. Lihat video dibawah untuk lebih teliti tentang produk Minyak Herba Asma Mujarab.



ANTARA CIRI-CIRI PRODUK TIRUAN

1.Warna pada Seal botol yang berbeza. 

    Produk asli seal botol berwarna hijau, dan produk tiruan berwarna merah.



2. No.tel seakan Hologram

    Setelah produk tiruan di kenal pasti dengan seal berwarna merah, mereka menukar warna seal yang sama dengan produk asli,namun masih dapat dikenalpasti dengan no.tel seakan-akan hologram.





CARA MENGENALPASTI PRODUK ASLI MINYAK HERBA ASMA MUJARAB 

  Produk asli minyak herba asma mujarab boleh dikenalpasti dengan :-

1.Tampalan hologram berserta no.siri yang berlainan.



2. Pembaharuan dari segi gambar, Logo halal dan juga logo Herba Asli original.
    kenalpasti produk asli melalui pemerhatian gambar di bawah.



3. Pelekat hologram beserta QC code
     Bagi mengelakkan penipuan, pelekat hologram beserta QC code telah disediakan pada setiap produk asli minyak herba asma mujarab yang asli. Jadi pengguna bolehlah scan menggunakan smart phone untuk mengenalpasti keaslian minyak ini.






  TESTIMONI PENGGUNA

    Tanpa testimoni mungkin kita akan was-was untuk membeli, jadi UA sertakan testimoni dari pengguna minyak herba Asma Mujarab yang menggunakan minyak ini dan telah mengalami keberkesanannya.UA pun dah rasai keberkesanan produk ini, memang berkesan untuk batuk, ia memudahkan pengeluaran kahak dan baik untuk sengal-sengal badan yang UA alami.






 Untuk lebih testimoni boleh lah kunjungi laman facebook Minyak Herba Asma Mujarab

Bagi yang berminat untuk membeli,harga bagi sebotol minyak ini adalah RM39 dan tambahan kos pos RM10.

Untuk lebih maklumat, boleh kunjungi website Minyak Herba Asma Mujarab di http://herbaasma.com/

atau hubungi Nurul 017 6239935 ( Produk Owner)  atau En. Hafis  013 480 6787 (Bahagian Pemasaran)









Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

3 comments:

  1. banyak dah cuba minyak ni...mudah-mudahan membantu kepada yang memerlukan

    ReplyDelete
  2. Wahh..baik nya review. Ni mesti betul2 berkesan kan UA? . Ada la idea jugak ni kalau tgh cari nak beli minyak ape..boleh la try one day. Thank you for sharing.

    ReplyDelete
  3. pastikan beli yang original..bukan beli yang cetak rompak..hehe

    ReplyDelete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib