Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Wednesday, 23 March 2016

FOTO KENANGAN 1STEFGATHERING SENTUHAN NIZAR FAEZ STUDIO

Ummul Azkee

FOTO KENANGAN MANIS di 1stEFGathering


     Selamat petang semua! Entri hari ini masih berkisahkan tentang 1stEFGathering..hehe. UA masih dalam mood gathering lagi minggu ini, Bukan UA sahaja gathering, semua yang ada pada 1stEFGathering pun sama, masih lagi berborak dan bercerita dalam group whasapps tentang hari bersejarah kami itu. ada yang kata tak puas lah berjumpa lagi, tak puas menyakat lagi dan ada yang rindu suasana hari itu. Semua masih tak boleh move on lagi.haha..

ceria!hahaha..

     Tapikan semuanya terubat bila melihat gambar-gambar kenangan pada hari itu. Kalau tak adaphotographer hari itu mesti kami tak boleh nak mengimbas balik kenangan pada hari itu dengan senyuman. Terima kasih  Nizar Faez Studio yang bagi idea untuk pastikan gambar kami semua best. UA kalau belek-belek balik semua foto itu mesti tersenyum-senyum dan teringat balik suasana pada hari itu. Kami semua memang seronok sangat, lagi-lagi bila photographer dia memang jenis selamba dancool. Hilang sekejap malu UA nak bergambar.Yang paling tak boleh lupa tagline 'ceria!'hahaha.. 














































    Jadi pada sesiapa yang masih tercari-cari photographer untuk perkahwinan, pra perkahwinan, events atau potret diri bolehlah gunakan perkhidmatan Nizar Faez Studio. memang terbaik servis dia. Untuk tahun 2016 ini Nizar Faez studio ada menyediakan pakej perkahwinan menarik dengan had masa selama 8jam bersama outdoor photo session secara percuma! Menarik kan? Dan yang paling best kalau kita mahu photograher ketika percutian ke luar negara pun Nizar Faez ada sediakan. Seronok lah kita berjalan tanpa perlu risau tentang gambar kan. Gambar pun mesti cantik punya! 

     Kalau nak lihat lebih banyak hasil foto Nizar Faez Studio boleh kunjungi laman web Nizar Faez Studio di http://www.nizarfaezstudio.com/ atau kunjungi page facebook di Nizar Faez Studio. Instagram pun ada @nizarfaez

Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

0 comments:

Post a Comment

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib