Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Thursday, 12 November 2015

BB Cream Nurrull's beauty | mencantikkan dan merawat kulit wajah

Ummul Azkee

BB Cream Nurrull's Beauty | mencantikkan dan merawat kulit wajah



      Selamat petang semua. Entri kali ini UA nak berkongsi produk BB Cream dari Nurrull's Beauty yang UA gunakan setelah diperkenalkan oleh blogger www.rianalittlecuties.blogspot.com. Mulanya ingatkan BB cream ini seperti BB cream yang biasa ada di pasaran.rupanya tak.Setelah dirisik dan bertanya rupanya BB cream ni sangat istimewa, bukan hanya boleh digunakan sebagai asas solekan sahaja tapi mempunyai kebaikan lain juga untuk kulit wajah tahu!.Nak tahu apa kebaikan dia?ini nak beritahu...

   - formula bb cream ini dibuat  bukan hanya untuk mencantik sahaja,tapi  juga untuk merawat wajah
   - bertindak sebagai rawatan kulit wajah, pencerahan wajah dan juga melembap
   - ia boleh menyelesaikan masalah tona warna kulit tidak sekata.
   - boleh menyelesaikan masalah jerawat dan jeragat
   - mengandungi stemcell untuk anti penuaan dan kekal awet muda.

  Yang bagusnya BB cream ini bagi UA setelah mencuba, ia tidak terlalu cair dan mudah diratakan ke seluruh muka. juga dengan sapuan nipis mampu menutup cela di muka.BB cream ini didatangkan hanya dengan satu warna sahaja,warna natural yang sesuai untuk semua jenis warna kulit. UA sudah gunakan nya memang selesa sangat guna BB cream ini, kalau suri rumah macam UA pun boleh juga gunakan setiap hari untuk kelihatan cantik dan sambil itu merawat kulit wajah. Sebagai isteri cantik bukan hanya apabila keluar rumah sahaja, di rumah lagi kena cantik. Cantik untuk suami.hehehe..

  Gambar UA di bawah ini selepas pengunaan BB cream Nurrull's beauty.UA gunakan sebagai asas solekan lepas itu sapu bedak compact.Itu sahaja.Siap..





abaikan pipi pau ini.hahahaha..






 Satu botol BB cream ini 15ml, berharga RM55 sahaja dan boleh digunakan sehingga 2 bulan lamanya.dan setiap pembelian juga menerima hadiah percuma. Siapa yang berminat boleh lah hubungi Riana di 0123756461 atau ikuti instagram @norhafizahalwi untuk testimoni lain produk BB cream dari Nurrull's Beauty.


   


Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

5 comments:

  1. amvoiii.. flawless ler dia selalu ye.. hehehehe.. :)
    Ummul ratakan guna span atau berus make up..? BB Cream jenis cecair kadang susah nak ratakan pada muka.. bagi tips skit pleaseeeee... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna span ain..tpi kn bb cream yg ni pakai tangan je pun boleh xcair sgt

      Delete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib