Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Tuesday, 27 October 2015

Tunggu punya tunggu,rupa-rupanya...

Ummul Azkee


MENUNGGUMU


google image

   UA pasti antara perkara yang selalu diperhatikan blogger di luar sana dalam blog mereka adalah jumlah followers. Kan?kan? Berapa ramai followers dan ada penambahan tak dari hari ke hari..lagi-lagi kalau sudah hampir ke angka genap seperti 100,200 ke 300. Betul tak? Tolong jangan nafikan ya. huhu..

   Seperti UA juga memang selalu perhati siapa followers terbaru, kalau ada UA akan blogwalking ke blog mereka dan follow back. Jadi, followers UA makin bertambah dari hari ke hari sehingga mencecah ke angka 100, lama juga mahu dapatkan 100 followers ini. Mahu ke angka ke-100 ini makan berbulan juga, hingga tertanya-tanya siapalah followers ke-100 ini

  Tunggu punya tunggu,akhirnya semalam UA perolehi followers ke-100.Nak tahu siapa?tu.. cuba baca komen di gambar di bawah..





  Rupa-rupanya Mummy irra,hehehe..Ingatkan siapa lah followers ke-100.Punyalah rasa misteri.kihkih..Selepas ini tertunggu-tunggu followers ke-200 pula.hihi..Tak tahu lah bilanya :P



Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

7 comments:

  1. tahniah kak ummul. semoga bertambah follower...cantik header..jeles tengok

    ReplyDelete
  2. Tahniah UA... kipidap..! kita tggu followers ker 200 ea..

    dapat hadiah tak..? nanti mummy leh unfollow pastu follow balik ..hahahhaha :p aci tak?
    hadiah punya pasal..kikiki

    ReplyDelete
  3. Tahniah akak !!! kenapa ya blog akak lambat loading... kalau blog lain tak ada pula

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..sbb templates ni kot.hm..gmbr byk sgt kt header tu..

      Delete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib