Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Tuesday, 20 October 2015

TOLONG KOMEN SIKIT..

Ummul Azkee


  Template Menarik dari gooyaabitemplates.com




     Sebenarnya kan,sesiapa yang selalu melawat blog UA,mesti perasan blog UA sudah bertukar wajah.UA tukar templates baru dari gooyaabitemplates demi Google Adsense.hehehe..Semalam gigih UA edit templates ni sampai pukul 5pagi,tapi tak habis lagi edit.Malam ini nak masuk kelas tanya cikgu Amysyeera pasal edit blog ini lagi sebab UA bukannya pandai sangat.Selalu try and error sebab rasa minat nak belajar.
     Jadi UA mahu la juga tahu komen pembaca blog UA ini tentang templates terbaru ini,ok ke?Tulisan senang ke nak baca,Kalau nak cari apa-apa senang ke..Loading blog ini ok ke tak..Lambat ke..atau laju.Komen tau!UA hargai sangat pendapat pembaca semua.
     Pada siapa yang rasa bosan dengan templates blog dan rasa nak berubah angin bolehlah cuci mata di https://gooyaabitemplates.com/.Memang design templates di sini menarik dan terbaru tau!Rambang mata nak pilih,heheehe..tapi satu je kalau lepas kita replace code di blog,blog kita akan tunggang terbalik.Jadi jangan terkejut dan stress ya!hihihi.Kita perlu edit satu-satu dengan sabar tanpa stress,tu yang UA edit sampai pukul 5 semalam.Hehehe..Selamat mencuba!dan jangan lupa komen templates blog UA tau!

Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

20 comments:

  1. secara keseluruhan template nie memang cantik, kemas sodap mata memandang...nice work

    ReplyDelete
  2. kena adjust lg for sure. hahaha. efg feeds tu lebar sgt. hihi. lagi satu, tlg letak space masa menaip. kihkihkih

    ReplyDelete
  3. Template simple tapi nampak exclusive.. yanie suka!!

    ReplyDelete
  4. ok...so far menarik...nampak simple but SA x reti la bab2 ni...

    ReplyDelete
  5. UA cantik sangattt, I got my template from there too. Tsk, memula memang menangis nak edit sebab tak tau mana nak cari html/css yg nak edit. Tapi bersabar je sampai siap. I had my sleepless nights too. Still nak edit few things tapi tengah nak rehat jap lol..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq aishah..i love ur blog templates.really nice

      Delete
  6. nampak kemas dan menarik... YB suka

    ReplyDelete
  7. Nanti mummy komen.. Mummy mai jenguk tuan rumah dulu.. Hehehe

    ReplyDelete
  8. hye ummul, wah template baru dengan cikgu amy ye..tahniah..erm entri tu memang tak ada jarak ke ummul ??rapat-rapat perkataannya, itu aje yang kak ana nampak setakad ni, lain okay dah.

    ReplyDelete
  9. Cantekkk Minimalis.. mummy suka. Simple dan sejuk mata memandang.. :D wording pun tak banyak berkaki, senang nak dibaca... cuma besaqkan sikit je lagi font, lagi nice.. :D :D :D

    ReplyDelete
  10. Nani ni pun berhajat jugak nak tukar. Hehehe :D

    ReplyDelete
  11. cantikkkkk.... n kemas juga... hehehe

    ReplyDelete
  12. hai..iena dtg singgah..
    iena buka guna browser mozila x nampak entry dalam2 nie..
    bila bukak guna chrome baru nampak..
    maybe kene cek browser berbeza.. tp taktau la kalau browser iena ni problem (^_~)

    ReplyDelete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib