Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Friday, 16 October 2015

LAZADA MALAYSIA – DESTINASI PALING MENAKJUBKAN UNTUK MEMBELI BELAH DI MALAYSIA

Ummul Azkee


LAZADA MALAYSIA – DESTINASI PALING MENAKJUBKAN UNTUK MEMBELI BELAH DI MALAYSIA


 Lazada Group merupakan salah satu perniagaan dalam talian yang terkemuka di pasaran global yang menjual aksesori,kasut,pakaian,peralatan elektronik,produk kecantikan dan banyak lagi produk lain untuk lelaki dan juga wanita.Walaupun ibu pejabatnya terletak di singapura ,tetapi ia mempunyai laman web di Malaysia,Indonesia ,Filipina,Thailand,Singapura dan Vietnam.Lazada menawarkan produk dalam negara dan juga produk antarabangsa.Lazada Group ditubuhkan pada 2011 oleh Rocket Internet dengan matlamat untuk menjadi setanding Amazon.com di Asia tenggara.

  Lazada Malaysia menawarkan lebih daripada 300 jenama untuk wanita mahupun pakaian lelaki,ini termasuklah aksesori,barangan elektronik,produk kecantikan,Kasut dan banyak lagi produk lain.Dengan pelbagai produk yang ditawarkan diatas ia menjadi sangat mudah untuk pembeli membeli produk pilihan mereka.Lazada sentiasa memahami dan bersedia untuk memenuhi keperluan dan permintaan pelanggan dengan sentiasa mengemaskini kepelbagaian produk mereka seperti yang diperlukan.Dengan cara ini,ia dapat memenuhi keperluan pembeli di tahap paling memuaskan dan juga dapat membantu mereka mengetahui tentang sesuatu produk terkini dan bergaya.


 GEDUNG FESYEN 

 Selalunya kita dengar daripada mereka yang pergi membeli belah di sesuatu tempat untuk membeli produk yang berlainan mengalami masalah oleh kerana ia memakan masa dan memilih aksesori juga boleh menjadi sesuatu yang sangat mengelirukan kerana terlalu banyak pilihan kedai.Di Lazada Malaysia ia adalah lebih selesa untuk membeli belah,kerana dengan hanya di rumah dan dengan satu klik,produk yang kita inginkan akan terus dihantar ke rumah.Selain itu,terdapat juga pek barangan atau kombo barangan berkembar dijual di Lazada ,yang mana ia lebih menguntungkan pembeli memandangkan mereka boleh mendapatkan beberapa produk dalam satu masa dengan harga yang menarik.


 KEPELBAGAIAN PRODUK DAN JENAMA 

 Lazada Malaysia adalah satu tempat di mana kita boleh lihat pelbagai produk dan jenama .Dengan 20,000 produk daripada pelbagai jenis barang seperti pakaian,aksesori,kasut,alat elektronik,jam,beg dan peralatan sukan untuk lelaki mahupun wanita yang menjadi sangat mesra pengguna.Terdapat pelbagai jenama terkemuka seperti Dorothy Perkins,Calvin Klein,United Colors of Benetton,Adidas,Corder London dan banyak lagi.Dengan kepelbagaian dan lambakan ini ia menjadi sangat mudah bagi pelanggan untuk mendapatkan produk pilihan mereka.Adalakalanya pembeli agak sukar mendapatkan produk tertentu yang ingin mereka miliki di pasaran dan jika memperolehinya pun pasti akan timbul masalah,akan tetapi di Lazada Malaysia masalah ini dapat di atasi dimana pembeli akan dapat melihat pelbagai produk.


 MUDAH DAN MENJIMATKAN PEMBELI

 Lazada Malaysia merupakan kedai dalam talian yang membolehkan pembeli mendapatkan sesuatu produk mengikut bajet mereka.Ia memudahkan kerana pembeli boleh memilih produk mengikut kemampuan kewangan mereka.Mengikut dari ulasan(review) di kalangan pelanggan,ramai yang mengatakan bahawa harga produk di Lazada Malaysia jauh lebih rendah daripada di oulet yang tersedia.Sebagai contoh,seorang pelanggan memberitahu yang dia membeli pakaian dari Dorothy Perkins di Lazada Malaysia adalah jauh lebih murah berbanding di outlet Dorothy Perkins .Selalunya di Lazada akan ada diskaun besar-besaran untuk beberapa produk yang selalu menjadi perhatian penggemarnya.Ada sesetengah jenama menawarkan sehingga 50%diskaun yang mana agak sukar untuk diperolehi di pasaran luar.

 Anda boleh juga boleh dapatkan diskaun terkini dengan mendapatkan Lazada Vouchers online di Savingmart dan Flipit .

 Lazada Malaysia adalah satu tempat yang selamat untuk anda membeli belah.Ada yang mendapatkan produk mereka dalam waktu yang diperuntukkan oleh penjual daripada Lazada Malaysia.Dan ada juga yang mengadu mereka telah membuat tempahan dan pembayaran tapi tidak dapat memiliki produk tersebut kerana ketiadaan stok pada waktu itu.Walaupun terdapat aduan sebegini,bahagian perkhidmatan pelanggan dari Lazada Malaysia akan menghubungi pelanggan tersebut melalui email atau khidmat pesanan ringkas(sms)dan bertanyakan samada mereka mahu memperbaharui tempahan atau mahukan wang mereka kembali.Jadi tidak akan ada masalah memandangkan wang pembeli selamat dengan pembelian dalam talian ini.Semasa membuat tempahan ia akan diproses dengan cepat dan mudah,tanpa memerlukan anda bersusah payah ke halaman yang lain untuk tempahan. Lazada Malaysia telah dikunjungi dan digunakan oleh pelbagai golongan,di mana mereka boleh membeli produk mengikut keperluan dan bajet mereka.Kadangkala memang sukar untuk mempercayai yang ada produk terkini dan bergaya pada harga yang rendah.Anda pasti akan sukakan sesuatu produk yang ditawarkan saat anda melawat kedai dalam talian ini.Lazada Malaysia bukan hanya kedai dalam talian yang mempunyai produk dalam harga berpatutan tetapi juga mempunyai pelbagai barangan yang meluas dan pelbagai untuk dipilih.

Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

9 comments:

  1. Boleh try..tk pernah beli brangan dr lazada lagi

    ReplyDelete
  2. Tak penah shopping lagi lazada. Heee

    ReplyDelete
  3. sekarang semua nak shopping online kan.. mudah, cepat dan jimat.. hehehehee... :)

    p/s : tak letak link Lazada ke..? leh gi usha-usha jap..

    ReplyDelete
  4. Wahhh bestnye shopping...nnti la kite shopping..hehe

    ReplyDelete
  5. kena cuba baru tau .. #notbad go Lazada!

    ReplyDelete
  6. Mummy dah try beli ngan Lazada ni..spare part kamera, tapi belum sampai lagi.Masih sabar menunggu sbb ship dari oversea...

    Apa2 pun mummy memang suka online shop... Cepat dan pantas gitu!

    ReplyDelete
  7. ok dah lama tak shopping kat lazada

    ReplyDelete
  8. Pernah nak beli dekat Lazada ni ... tapi lepas baca review pengguna, terus tak jadi

    ReplyDelete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib