Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Friday, 2 October 2015

CABARAN 7HARI | Apa ada dalam wallet anda?

Ummul Azkee

CABARAN 7HARI EFGKBBA | APA ADA DALAM WALLET ANDA?


     Cabaran 7hari instablog EfgKbba, hari ini sudah masuk hari kedua dengan tajuk Apa ada dalam  wallet anda?Nak tahu apa ada dalam wallet UA?jom tengok..Sebenarnya kan lama tak kemas wallet sendiri.heehehe..baru hari ini selongkar.benda yang tak patut ada pun jumpa.huhuhu..
     Wallet UA di bawah ini sudah lama UA gunakan tau,hadiah dari walid.Beli di New Zealand.Nampak macam bukan dari sana kan?hehehe..sebab bukan kulit,tapi apapun,kulit ke tak ke..UA sangat sayang wallet ini.erm..walllet ke purse ya?selalu UA panggil purse.




  Nak tahu apa UA jumpa selepas selongkar wallet ini..Tu dia.macam-macam ada.mana tak kembung wallet UA.heheehe..Gambar bawah ini selepas pembersihan barang yang tak perlu.hikhik..Sampaikan tiket zoo pun nak simpan.Memori katanya.hahaha..tersesat pula tag bag hello kitty anak  di dalam wallet ini,comel sangat!nak buang pun sayang.heheehe..Selain tu barang-barang penting,mykad UA dan anak-anak,kad TAWAS pun ada,gmbar anak-anak,suami masa muda-muda dulu.Gambar mak mertua ada.Haahhaha..menantu pilihan sangat!konon!!tapi tak nak lah tunjuk hehehe..kad allergik ubat pun ada.ini penting kalau UA mahu dapatkan ubat di klinik.Alergik ubat apa?biarlah rahsia.huhu..



   dan ada satu lagi benda sesat terjumpa dalam wallet ini tadi..hehehehe..nak tau apa..tengok bawah...
                                                                             ;

                                                                             :


syiling Australia.mana datang pun tak tahu.hahahaha...

Apa ada dalam wallet anda?

Jom sertai Cabaran 7hari ini,,macam seronok pula.hihihi

Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

15 comments:

  1. menarik juga ya bila namapk hasil ada apa dalam wallet tu

    ReplyDelete
  2. amboii...lagi banyak dari SA ni....hehehehe

    ReplyDelete
  3. wahhh samalah kita family IKEA...

    ReplyDelete
  4. take time nk singgah sini.. td .

    Hadiah ea..

    ReplyDelete
  5. Uihhh..banyak juga khazanah tersorok tu..hihi

    ReplyDelete
  6. wah macam-macam ada ni ummul :)

    ReplyDelete
  7. Macam-macam Hado...Ingatkan sedikit je barang.. haha

    ReplyDelete
  8. wahh hello kitty pun ada hihihi

    www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  9. pergh semua ada. australia. new zealand. hehehehhee. seronoknya. ehem, siap ada gmbr mertua. uuuu... tawas tu apa?

    ReplyDelete
  10. saya panggil purse jugakkk..ngeee..memacam ada bila selongkar..saya pun sebab nak sahut cabaran ke-2 ni, bila check2 baru perasan 1 kad bank hilang..tak memasal kena buat baru..huhu

    ReplyDelete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib