Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Thursday, 17 September 2015

Nutella brownies Dari BAKEwithNEKO

Ummul Azkee

NUTELLA BROWNIES dari BAKEWITHNEKO


    Siapa suka makan brownies?hah,ni nak beritahu sesiapa yang teringin nak makan brownies tapi tak pandai buat atau tak ada masa,atau tak ada resepi yang sedap,bolehlah order brownies dari kawan UA..Tengok gambar di bawah ni pun da terliur kan..gulppp..
    


 Kalau mahu beli brownies ini,boleh buat pilihan topping mengikut kesukaan kita.Samada mahukan topping almonds flakes,almond nibs atau crushed oreo.





   Brownies ini di jual mengikut saiz tray 12"x 9" dengan harga RM50.Penghantaran juga di buat sekitar Putrajaya,Cyberjaya,Puncak Jalil,Equine Park,Bandar Baru Bangi,juga di semua Lrt Station(Star dan Putra)kecuali KTM.Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh SMS/Whspp :Yuz di no.012 3087853.Jangan lupa ikuti Instagram BAKEwithNeko untuk lebih testimoni nutella brownies dari BAKEwithNeko.



Antara testimoni brownies dari BAKEwithNeko..

 

Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

3 comments:

  1. gulp~ bila lah nk diet ni, mula lah rasa nk buat!

    ReplyDelete
  2. sedapnya ummul, salah satu feveret gak ni :)

    ReplyDelete
  3. okey dah follow IG dia.. hehehehee.. :)
    tetiba terorder satu box plak nanti camne..? adoiiiiii...

    hehehehee...

    ReplyDelete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib