Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Tuesday, 8 September 2015

Kenangan zaman Universiti

Ummul Azkee


Mengimbau Kenangan Belajar Di Uitm




   Rindunya zaman belajar dulu..apabila rindu gambar la pengubatnya kan.belek-belek balik semua gambar,tengok gambar kawan-kawan,gambar hasil seni dan masa tengah bertungkus lumus siapkan assigment.Rindunya!!!!!!.Terasa macam nak sambung belajar pula lebih-lebih lagi selepas semalam kawan Uitm whsapp tanya pasal Muet dan  ajak UA sama-sama sambung belajar sekali,katanya boleh pergi kelas sama-sama macam dulu.huhuhuhu.gile rindu hidup sebagai pelajar walaupun sibuk dan tekanan dia boleh tahan tetap perasaan mahu bergelar pelajar tetap ada.Insyallah,suatu hari nanti akan  ada rezeki untuk sambung belajar.Tak kira lah waktu itu sudah tua ke apa,belajar ni tak kira usia,dan ilmu itu terlalu luas untuk di pelajari oleh semua orang.Nak belanja gambar UA masa zaman belajar lah..UA dulu belajar seni halus,dan selalu comot apabila balik kelas..Hehehehe...


gambar ramai-ramai ni masa melawat Uitm Melaka.cuba cari mana UA.hehehe..



gambar atas bawah ni pula tengah khusyuk dan tungkus lumus welding,bagi assigment akhir untuk subjek arca.kawan ambil gambar pun tak perasan masa ini.

                       
                                       
                                              dan inilah hasilnya..wall sculpture @arca dinding
                                              
                    mesti tak faham kan..huhuhuhuhu..nak cerita pun memang takkan faham.hihiihihi

 
        yang bawah ni pula hasil seni paling besar pernah UA buat,memag besar lagi besar dari pintu rumah.berapa kaki tak ingat,ini untuk projek akhir semester.Memang bercinta nak buat.hehehe..tema dia tentang iklan.


      Cukup la tu kongsi pasal zaman belajar.nanti UA kongsi lagi...

Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

11 comments:

  1. Time belajar memang seronok kan. Saya pon selalu rindu2 time belajar dulu. Bila rindu datang tu mula la pikir nak sambung phd. Heehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.hmm..insyallah ada rezeki boleh smbg tu...

      Delete
  2. meriah ja tengok gambar2 time blja. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. time huhahuha,....mmg meriah time blajar dulu..seronok..

      Delete
  3. alhamdulillah, ummul sempat menikmati keindahan hidup seorang siswa di sini kan, pastinya kenangan terindah sepanjang hayat.

    ReplyDelete
  4. wow welding tu tak leh tahan, lasak jugak UA ni. hehehe

    ReplyDelete
  5. Salam kenal sis.. Kenangan manis tetap segar dalam ingatan. Tengok gambar pun boleh senyum-senyum, gelak-gelak he he

    ReplyDelete
  6. jadi student memang the best ever punye kenangan la...

    ReplyDelete
  7. kita boleh geng la kak.. team welding.. hehehe...

    ReplyDelete
  8. hehehehee.. memang susah nak paham tu hasil welding Ummul tu.. :p
    apapun orang seni je paham seni.... :)


    p/s : zaman tudung bawal and selimpang kat bahu tu memang sweet memories sangaaaatttttt... :p

    ReplyDelete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib