Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Monday, 22 June 2015

Rezeki di bulan Puasa,lain yang di tunggu lain yang tiba..

Ummul Azkee





 Hari ini UA menunggu barang yang di pesan dari kedai online,sebenarnya tidaklah nak menunggu sangat tapi kedai online itu hantar notis di email macam akan sampai hari ini.
Tunggu punya tunggu barang lain yang sampai.Dapat Rexona Deodrant spray dengan voucher watson dari laman web Woop.Terkejut juga sebab memang ada tebus barang tapi losyen.Rupanya memang dapat barang ini kalau mendaftar dan buat survey di web WOOP.Siapa yang mahu barang yang sama  mendaftarlah di laman web http://www.woop.my/index/main. Dapat barang percuma,boleh lah berjimat sikit kan...terima kasih pada ANIZ yang war war kan di blog ya..








Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

5 comments:

  1. Sha dah daftar, tapi belum dapat rexona free lagi =)

    ReplyDelete
  2. rexona ni memang bagus,tahan sepanjang hari bila kita menggunakannya.

    ReplyDelete
  3. kak ana tag ummul untuk GA sulaman lace heaven, jom cepat join. hadiah best.

    ReplyDelete
  4. tahniah kak Ummul. hehehehe. rezeki betul :D

    ReplyDelete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib