Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Wednesday, 17 June 2015

Jadi penulis?terbitkan novel sendiri?bagaimana?

Ummul Azkee

Peluang menjadi Penulis/Novelis


     Siapa ada cita-cita untuk jadi Penulis?mahu terbitkan novel hasil penulisan sendiri?UA rasa di sinilah platform yang terbaik buat pengkarya untuk mencuba.Hantarkan karya anda pada Karangkraf dengan melayari laman web ilham.karangkraf.com. mualakn langkah dengan pendaftaran terlebih dahulu kemudian ikuti pula langkah-langkah menghantar manuskrip seperti yang tertulis di gambar di.Terdapat pelbagai genre buku yang boleh dipilih mengikut kesesuaian karya yang dihasilkan.
     Hasil penulisan yang dihantar dan berpotensi  akan berpeluang diterbitkan dan karya akan dibaca oleh sesiapa sahaja.Jadi jangan tunggu lagi,bagi yang mempunyai karya yang menarik,hantarkan sekarang.Pada yang tiada dan belum bermula,mulakan menulis sekarang!




Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

3 comments:

  1. Menarik ni....dah lama tak menulis!!
    #clickclicknufnang
    EFG025

    ReplyDelete
  2. saya kadang2 minat jugak nak menulis novel. tapi tak pandai nak susun ayat. huhuhuhu. next time nak try lah :D

    ReplyDelete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib