Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Wednesday, 17 June 2015

10 things I hates about you!

Ummul Azkee


  Siapa pernah menonton filem 10 thing I hates about you!??cerita ini UA tonton waktu zaman universiti dulu,sekitar tahun 2002,sebenarnya sudah lama di tayangkan iaitu pada tahun1999.
  Beberapa hari lepas cerita ini ada ditayangkan di astro,jadi mengimbaulah kenangan lama waktu muda mudi dahulu.hihihi.Filem ini dibintangi oleh Julia stiles dan Heath Ledger yang berkisahkan cinta yang sangat romantik,kelakar  dan manis bagi UA,dan UA sebenarnya lebih tertarik dan sukakan sajak yang di baca oleh heroin cerita ini di akhir cerita,sangat menarik.Kebencian yang menipu.hihihihi..
Sesiapa yang pernah menonton cerita ini,mesti faham kenapa ia bertajuk 10 things I hates about you!Mari baca sajak yang menarik ini..Rasanya kalau kita marahkan pasangan kita pun macam inilah,tengah marah cakap lah benci..benci..lepas itu,akhirnya sayang juga!!Marah-marah sayang..hehehehe..


google image

Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

6 comments:

  1. lagi nak benci lagi sayang..macam mana tue..

    ReplyDelete
  2. hm...perempuan..gitu ler..khaty..huhuhu

    ReplyDelete
  3. Yang menarik, bahagian sajak, kemudian lagu yang dinyanyikan di tengah padang. Hero dia pun dah mati kan?

    ReplyDelete
  4. arz tgk gak ehh..ingt kak ummul sorang jer..ingt xde kawn..aaahh,hero nyer pon dah mati

    ReplyDelete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib