Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Wednesday, 13 May 2015

Mudahnya membeli di RAKUTEN.5 produk kegemaran yang ingin dimiliki!

Ummul Azkee


     Sejak dari dulu,sewaktu zaman persekolahan lagi UA memang gilakan barangan kraf dan juga alat tulis seperti pen berwarna-warni,pensel warna,krayon,warna air,warna poster.Kegilaan ini berterusan sehinggalah zaman universiti dan kini hobi ini kembali  apabila UA berjinak-jinak dengan ilustrasi buku kanak-kanak tahun lepas.Antara jenama produk alat tulis yang UA suka sekali adalah
STAEDTLER.Rasanya semua sedia maklum akan produk serta kualiti alat tulis STAEDTLER yang sangat popular di kalangan pelajar.Siapa yang tak pernah menggunakan produk ini,rasanya semua org pernah walaupun hanya sekadar pensel biasa mahupun pensel warna.

     Kini,STAEDTLER mempunyai pelbagai produk alat tulis,dan pastinya UA amat teruja untuk memiliknya.Namun satu masalah yang UA hadapi adalah mendapatkan produk baru dari
STAEDTLER,sangat susah!Inilah pengalaman yang UA lalui untuk dapatkan produk STAEDTLER
dari tahun lepas yang sehingga kini masih tak dapat dimiliki.Dari Tesco,ke Giant,kemudian ke Popular tak juga jumpa produk STAEDTLER yang UA mahukan itu.Dan dengan rasa kecewa terkuburlah hasrat hati mahu memiliki barang idaman UA itu.



     Namun begitu apa yang menggembirakan hati UA.semalam selepas terbaca tentang laman web Rakuten di blog cekgunorazimah.Maka,UA pun tergerak hati untuk melihat produk yang terdapat di laman web Rakuten.Gembira betul rasa hati ini apabila terjumpa produk STAEDTLER yang UA
idamkan,tak sabar nak dapatkan barang idaman hati.Setelah melawat dan melihat produk yang ada di laman web Rakuten ini.Maka ini lah antara 5 produk kegemaran UA di laman web Rakuten ini.
Insyallah akan dapatkan dalam masa terdekat ini.seronoknya!hehehe...




RM93.60

Inilah produk STAEDTLER yang UA cari di merata tempat tapi tak jumpa.Nasib di Rakuten ada,tak lah UA memendam rasa lagi.hihhihihihi.
-mata pen ini tersangatlah halus memang sesuai untuk melukis atau "doodle"
-pen ini berbentuk tiga segi dan sangat mudah untuk penulisan juga,
-dakwatnya takkan kering walaupun kita lupa tutup dengan penutup pen
-dan yang paling penting untuk UA pen ini kalis air
-ia juga mudah dicuci sekiranya terkena pada pakaian.
-terdapat 30 warna yang berlainan dan menarik.seronoklah UA melukis.hehehe..
tak percaya?cuba tonton video di bawah ini..







RM74.90

Ha!inilah produk kedua yang sangat menarik bagi UA,suka sangat!dari dulu memang suka set warna macam ini.Sangat mudah!
-mudah untuk di bawa ke mana-mana,sesuai untuk aktiviti melukis di luar(plein air)
-produk ini adalah produk profesional warna air berbentuk pensel.
-lengkap 1set dengan 12 warna pensel,1 berus lukisan,1pengasah pensel,1 pad kertas warna air dan 1bekas air.semua ada dalam satu set.ohhh mudahnya..




RM29.90


cop huruf ini memang menarik untuk buat barang kraf seperti kad dan juga cara menarik nak ajar anak-anak UA belajar tentang huruf.maka UA boleh guna untuk aktiviti kraf seperti buat kad dan berseronok belajar huruf dengan anak-anak.
-semuannya ada 30 termasuk huruf dan simbol
-termasuk dengan kotak kayu yang mudahkan penyimpanan.





RM 6.90 


satu lagi cop tapi bercorak yang menarik,ada 6 corak menarik untuk dipilih.boleh digunakan untuk buat kad atau kertas hadiah.menarik kan!





RM529


fuh!UA rasa inilah produk STAEDTLER yang paling dan tersangatlah menarik hati yang UA jumpa di Rukaten.Pen digital yang sangat versatil.kalau ada orang bagi ini pada UA,memang sayang sangatlah UA pada dia.hihhihihi...sebab UA kalau nak beli ini kena kumpul duit dulu..huhuhu..
kegunaan dia tersangat  meluas ok.cuba lihat  gambar di bawah ini.




-pen ini boleh diguanakn di mana-mana permukaan,termasuk kertas biasa
-kita boleh simpan tulisan atau lakaran kita pada kertas dan alihkan pada komputer,telefon pintar atau tablet.menarik kan?
-boleh simpan 100 mukasurat saiz A4
-boleh digunakan pada komputer yg ada sofware windows dan juga Mac
-juga sesuai untuk Blacberry,ipad dan iphone
-ada wireless data dan bluetooth untuk pc juga telefon pintar.
-boleh mengenalpasti 32 bahasa 
-boleh berfungsi sebagai mouse pada pc
-bateri di dicas mengunakan kabel USB.
oh menariknya!!!

jadi sesiapa yang berminat dengan produk yg UA ingin miliki,klik di sini untuk mula membeli di Rakuten!macam-macam ada..senang pun senang,sambil berbaring atas katil pun boleh.Tak perlu lagi cari merata tempat macam UA.hehehe..Rasa seronok sangat ni!Dapatlah UA beli kesemua lima produk kegemaran UA di Rakuten ini,rasanya 4 produk lain itu  insyallah boleh beli tapi yang no.5 itu harap-harap jadi kenyataan juga..huhuhu..
buat pengetahuan semua entri ini adalah untuk Peraduan Blogger ShopCoupons X Rakuten 




moga murah rezeki UA hendaknya..Amin.

Anda boleh mendapat produk-produk tersenarai di Rakuten Malaysia Post ini merupakan entry untuk Peraduan Blogger ShopCoupons X Rakuten. Anjuran ShopCoupons. Rakuten Voucher tajaan Rakuten Malaysia.


                                               Mari sertai blogger semua!!!!!
                                         

Ummul Azkee / Author & Editor

"A self motivated women with hundreds of challenge. Its all about how to get strength to face the challenge of life and to make dream come true. Arts is the way I motivate myself to be a strong women, remind me to stay positive in all challenge that will come in my life.Learning about realities of life that might comes and never give up."

3 comments:

  1. Memang semua barang staedler UA pilih ni. Memang sayang staedler betul :)

    ReplyDelete

THANKS FOR THE LOVELY COMMENT. SO APPRICIATE IT..

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib